Uprava upravenej ligy
4 posters
Strana 1 z 1
Uprava upravenej ligy
Ako sa prosím vas da editovat ligy ktore su editnute?Lebo dokaže mi načitať len zakladne ligy a ich teamy
kubis14- Počet příspěvků : 2
Datum registrace : 10. 03. 16
Re: Uprava upravenej ligy
Pokud jsem to správně pochopil, tak myslíš otevřít např. aktuální hru.
To v našem případě není možné, nezveřejňujeme zdrojové soubory, takže není přímo co editovat.
Pokud je však zájem provést nějaké změny, je potřeba vytvořit si celou ligu sám.
To v našem případě není možné, nezveřejňujeme zdrojové soubory, takže není přímo co editovat.
Pokud je však zájem provést nějaké změny, je potřeba vytvořit si celou ligu sám.
JindNovo- Počet příspěvků : 1015
Datum registrace : 03. 10. 12
JindNovo napsal:Pokud jsem to správně pochopil, tak myslíš otevřít např. aktuální hru.
nie chcel by som si upravit kapacitu stadiona v aktualizovanej hre a pridat hračov napr. posledna aktualizacia....lebo ide mi upravovat len zakladna databaza
kubis14- Počet příspěvků : 2
Datum registrace : 10. 03. 16
No, takže se ti daří otevřít jen původní *.tym soubory z aktualizace Podzim 2013 a z té aktuální ne.
Platí to, co už jsem napsal.
Pár úprav se dá udělat pomocí Editoru scénářů, pak se tedy hra spouští jako scénář.
Platí to, co už jsem napsal.
Pár úprav se dá udělat pomocí Editoru scénářů, pak se tedy hra spouští jako scénář.
chtěl bych se zeptat když si upravím nějaký tým, jak si ho potom nahraju do hry abych měl aktuálnější soupisku než co mam ve hře. Mam vytvořenou celou ligu.
becks6- Počet příspěvků : 2
Datum registrace : 16. 04. 16
Je potřeba to projet přes leaguecompiler. Vytvořit si složku někde složku tymy, do ní cze1 (nebo jinou dle potřeby), tam dát ty soubory s týmy a tedy zkompilovat.
Pro podrobnosti se doporučuji podívat do návodu k editaci.
Pokud jde pouze o zaktualizování soupisek u již existující ligy, tak pak jen stačí výsledek kompilace vložit do složky update. Pro přiřazení log a obr.stadionů stačí ponechat stejné kódy týmů.
Pro podrobnosti se doporučuji podívat do návodu k editaci.
Pokud jde pouze o zaktualizování soupisek u již existující ligy, tak pak jen stačí výsledek kompilace vložit do složky update. Pro přiřazení log a obr.stadionů stačí ponechat stejné kódy týmů.
Tak jsem to udělal přesně podle návodu ale pořád mi to píše: ve zdrojovém adresáři chybí podadresář týmy. A to už vážně netušim co s tim
becks6- Počet příspěvků : 2
Datum registrace : 16. 04. 16
becks6 napsal:Tak jsem to udělal přesně podle návodu ale pořád mi to píše: ve zdrojovém adresáři chybí podadresář týmy. A to už vážně netušim co s tim
To zřejmě znamená, že nemáš týmy, které kompiluješ, zařazené v adresáři s názvem "Tymy" - až v něm by pak měl být podadresář s kódem ligy (např. cze1), jehož obsah tvoří jednotlivé soubory se soupiskami. Jednodušeji než v návodu to moc popsat nejde.
/Edit JindNovo: Tedy přesně to, co jsem psal
Nezmar- Vedoucí projektu
- Počet příspěvků : 375
Datum registrace : 25. 09. 14

» uprava hráčů, přestupy
» Jak nahrát tým do ligy?
» Kódy pro alternativní ligy
» Jiné týmy jako nižší ligy
» Jak nahrát tým do ligy?
» Kódy pro alternativní ligy
» Jiné týmy jako nižší ligy
Strana 1 z 1