Problém s LM a EL
2 posters
Strana 1 z 1
Problém s LM a EL
Ahoj. Vytvoril som novú ligu, ktorá má aj prvú, aj druhú ligu. Dokopy 44 týmov presne po vzore anglickej ligy. Problém nastal pri nasadzovaní mojich týmov do EU súťaží. v súbori Pohary.csm som v tabulke prepísal hodnoty, podľa ktorých by moje týmy boli nasadzované do EU súťaží. Takže niektorým eu klubom som odobral jedno miesto , ktoré im zaručovalo priamy postup do skupiny LM a mojej lige som toto miesto pridelil. Takto som pokračoval ďalej a vždy tak, aby hodnoty nasadených týmov do 1-4 predkola LM, či EL ostali vždy rovnaké. Keď som ale rozbehol sezónu, tak som sa pozrel na aktuálnu tabuľku v lige, ktorú som hral no na prvých 5tich miestach mi nezobrazovalo LM, ani EL ... ale posledné tri nmiesta v tabuľke mi ukázalo normálne, že týmy zostupujú a teda na spodku tabulky mali posledné tri mužstvá pred svojim menom 2L , čiže druhá liga. toto fungovalo normálne. Ale nikdy som nerozbehal tie EU súťaže. Podarilo sa mi rozbehnúť reprezentáciu tej ligy, ktorú som vytvoril, ale ostal som visieť na tých EU súťažiach. Prosím vás teda o radu. Čo mám presne kde všetko prepísať v data editore tak, aby mi aj EU súťaže fungovali normálne? Na tomto linku, ktorý som sem dal je vidieť, čo mi to ukázalo, keď som mal mužstvo z mojej ligy v predkole EL . Mužstvo tam síce kvalifikované bolo, ale nebolo vidieť, že ktoré mužstvo a keď som dal "Pokračovat", tak to vyhodilo chybu file not found .. bla bla... http://prntscr.com/5mo29s . vie mi teda niekto poradiť, kde robím chybu? Ďakujem
slavic85- Počet příspěvků : 4
Datum registrace : 30. 12. 14
Re: Problém s LM a EL
Cav. Stalo sa mi to. Mal som tam preklep v Pohary.csm. Keď som dával som asi omylom priklepol. Skus ešte raz odznova tie poháre prerobiť, vyskúšaj. Možno je to tím.
PS: Doporučujem tie poháre po jednom. Trebárs najprv daj iba 1 miesto LM. Ulož a vyskúšaj. Atď. Treba skušať.
PS: Doporučujem tie poháre po jednom. Trebárs najprv daj iba 1 miesto LM. Ulož a vyskúšaj. Atď. Treba skušať.
Takže problém som odstránil. Všetko ide ako má ísť, už mám problém len pri ukladaní hry. Keď idem hru uložiť, napíše mi File not found a ostane mi prázdne CSM okno a ďalej už to nič nerobí. Uloženú pozíciu kvázi uloží, ale keby som ju chcel spustiť, opäť mi to vypíše File not found.
Tiež my to robilo, ale nemam potuchy ako sa mi to spravilo kedže potom zrazu išlo 
Ale, potrebuješ ešte upraviť oet.csm, narodni.csm, narstad.csm a evrep.csm.

Ale, potrebuješ ešte upraviť oet.csm, narodni.csm, narstad.csm a evrep.csm.
evrep.csm mám zmenené, narstad.csm tiež, narodni.csm tiež a do oet len prihodím kód tej novej ligy?

Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: