[Podzim 14] Hodnocení hráčů
Strana 2 z 2 • Share •
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: [Podzim 14] Hodnocení hráčů
Nezmar: Tou technikou jsem, když jsem to psal, myslel tu střelu z dálky. Ale když nad tím přemejšlím, na to že dva roky sedí na tribuně a má hodnocení, s jakým by si v 10ti týmech ligy zahrál základ, asi je to akorát.
eronfhz: Hora, nevím kolik má FS a jestli by si zasloužil přidat nebo ne, ale TS určitě ne, z deseti střel trefí jednou bránu.
Gyzmon: Nevím, všiml jsem si že fandíš Hradci, jestli nejsi trochu zaujatej. Ale zase jsi ho viděl hrát o dost víckrát než já a mě se taky plete Černý s Dvořákem, v tomhle máš asi větší přehled
eronfhz: Hora, nevím kolik má FS a jestli by si zasloužil přidat nebo ne, ale TS určitě ne, z deseti střel trefí jednou bránu.
Gyzmon: Nevím, všiml jsem si že fandíš Hradci, jestli nejsi trochu zaujatej. Ale zase jsi ho viděl hrát o dost víckrát než já a mě se taky plete Černý s Dvořákem, v tomhle máš asi větší přehled
LintyTick- Počet příspěvků : 2
Datum registrace : 03. 01. 15
Menší dotaz: Není Januzaj v MU záložník? (ve hře je útočník) A další je Schürrle je primárně levý křídlo a ve hře jako útočník.
Gyzmon- Počet příspěvků : 8
Datum registrace : 20. 12. 14
Oblíbená liga/klub : FC Hradec Králové
Chcem sa spýtať, dostal som info, že by mi mohli autori jednotlivých líg poskytnúť zložky s tímami pre edit a chcel by som sa spýtať, či by sa nenašla dobrá duša a poskytla mi zložku SVK1 a ESP1 pre editovanie
ak by ste s tým teda nemali problém
ak áno, tak sa ospravedlňujem 

Matej5115- Počet příspěvků : 14
Datum registrace : 28. 12. 14
Horváth není lepší než Hrošovský..., Hroša hraje stabilně v základu, ale v CSM se nevejde ani na lavičku. Švejdík a Pamič nejsou lepší než Brabec a Masopust je v CSM jako jeden z nejhorších záložníků Jihlavy, ale ve skutečnosti by měl mít minimálně o 1 FS nebo TS méně než Harba.
Patmar3- Počet příspěvků : 17
Datum registrace : 31. 12. 14
Oblíbená liga/klub : Arsenal
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: